Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Ogled dobre prakse podjetij: Odličnost na Štajerskem

8 septembra @ 08:00 - 15:00

Spoštovani navdušenci nad podjetništvom, inovacijami ter razvojem,

V sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, v okviru projekta SPOT svetovanje, vas vabimo na nepozabno dogajanje, ki vas bo popeljalo skozi razburljive in navdihujoče podjetniške zgodbe, ki so krasile Štajersko. Dogodek je zasnovan tako, da bomo odkrivali raznolike poti do uspeha, ki so jih prehodila izjemna podjetja.

Datum: petek, 8. september 2023
Čas: 8:00 (odhod iz Kamnika)- 15:00 (predviden prihod v Kamnik)

Naš dogodek se bo osredotočil na zgodbe treh izjemnih podjetij, ki so postala prava ikona uspeha v svojih panogah na Štajerskem.

Uspešna in inovativna podjetja:

1. Tehnološki park Ptuj
Pridružite se nam pri spoznavanju začetkov Tehnološkega parka Ptuj. Odkrili bomo, kako so vizionarski mladi podjetniki prepoznali priložnost za ustvarjanje tehnološkega središča na domačih tleh. Podajte se na navdihujočo pot, ki je pripeljala do uresničitve in postavitve mostu med inovacijami ter uspehom.

2. Intera: Prijateljski Pristop k Poslovnemu Uspehu
Podjetje Intera je sinonim za inovativne rešitve s področja CRM, vodenja projektov in servisov. Skupaj bomo raziskali njihov edinstven pristop k strankam ter njihovo osredotočenost na kulturo prijateljskega podjetja. Sprehodili se bomo skozi njihove dosežke in spoznali, kako skrbijo za zadovoljstvo zaposlenih ter rast celotnega poslovnega ekosistema.

3. Oljarna Kocbek: Stoletje Kakovosti in Inovacij
Pridružite se nam pri raziskovanju 100-letne zgodovine Oljarne Kocbek. Njihova edinstvena pot od tradicije do sodobnih inovacij nas bo navdihnila. Spoznali bomo, kako so presegli izzive in postali vodilno podjetje v prehrambni industriji. Doživite, kako so s kakovostjo, inovacijami ter vztrajnostjo dosegli priznanja in spoštovanje, v letu 2023 prejeli priznanje za najboljše živilsko podjetje med mikro in malimi podjetji, mogoče pa se jih spomnite,  da svoje izdelke prodajo tudi At.mosphere v Burdž Kalifi, kjer so za steklenico plačal 350 evrov.

Po ogledu podjetij, sledi še kosilo v bližjem gostišču.

To bo več kot le dogodek – to bo priložnost za vživetje v podjetniško strast, izmenjavo izkušenj ter povezovanje z enako mislečimi.

Ogled dobre prakse podjetij je brezplačeno, a število mest je omejeno, zato prosimo, da se do 7. septembra 2023, prijavite preko obrazca.

Veselimo se, da bomo skupaj odkrivali navdihujoče podjetniške zgodbe in se povezali v duhu inovacij!

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

Podrobnosti

Datum:
8 septembra
Ura:
08:00 - 15:00
Kategoriji Dogodek:
,
Dogodek Tags:
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več