Loading Events
  • This event has passed.

Pogovorni večer s Polono Štolfa, Nežo Mlakar in Anjo Bordon

4 aprila @ 17:00 - 20:00

Vas zanima, kako iz nič ustvariti uspešno zgodbo? Pridružite se nam na inspirativnem dogodku v KIKštarterju, kjer bomo gostili tri izjemne podjetnice, ki so s svojim delom, inovativnostjo in strastjo dosegli opazne uspehe v slovenskem in mednarodnem poslovnem prostoru.

Naše gostje:

Anja Bordon, ustanoviteljica in direktorica Gaia Naturelle: Pogovarjali se bomo o Anjini poti od ideje do razvoja priznanega podjetja v industriji naravne kozmetike in prehranskih dopolnil. Anja bo delila svoje izkušnje in nasvete o tem, kako ostati zvest svoji viziji, kljub izzivom podjetniške poti.

Neža Mlakar, soustanoviteljica in direktorica La Popsi: Neža bo z nami delila zgodbo o La Popsi, inovativni znamki zdravih sladic, ki je osvojila srca domačih in tujih potrošnikov. Izvedeli bomo, kako je mogoče s kreativnostjo in zavzetostjo za zdrav življenjski slog ustvariti produkt, ki spreminja prehranjevalne navade.

Polona Stolfa, ustanoviteljica Zlate ptička: Polona nas bo popeljala skozi zgodbo Zlate ptičke, specializirane trgovine z ekološkimi izdelki in domačimi pridelki. Spregovorila bo o pomenu trajnosti in podpore lokalnim proizvajalcem v sodobnem poslovnem svetu.

Format dogodka:

Dogodek bo sestavljen iz krajših predstavitev gostij, ki bodo sledile skupni okrogli mizi in diskusiji z občinstvom. To bo priložnost za vse udeležence, da postavijo vprašanja, delijo mnenja in navežejo stike s podobno mislečimi posamezniki.

Zakaj se udeležiti?

Izvedeli boste, kako transformirati idejo v uspešen poslovni model.
Spoznali boste, kako premagovati ovire na podjetniški poti.
Priložnost za mreženje z drugimi podjetniki in podjetnicami.
Navdih in motivacija od uspešnih žensk v poslu.

Vstopnina: Dogodek je brezplačen, zaradi omejenega števila mest pa je obvezna predhodna prijava. KLIK KLIK

Dogodek bo potekal v četrtek, 4. aprila 2024 ob 17. uri v KIKštarterju.

Zagotovite si svoje mesto na tem edinstvenem dogodku, kjer se boste lahko neposredno povezali z nekaterimi izmed najbolj navdihujočih žensk v slovenskem podjetniškem ekosistemu. Veselimo se srečanja z vami v KIKštarterju, kjer bomo skupaj odkrivali, kaj pomeni biti ženska na čelu uspešnega podjetja.

Details

Date:
4 aprila
Time:
17:00 - 20:00
Event Category:
Event Tags:
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več