Nalaganje Dogodki
 • Ta dogodek je minil.

Potovanje po spirali uspeha

26 januarja, 2023 @ 18:00 - 20:00

Uspeh ni nekaj, kar se zgodi čez noč!  Je premišljeno delovanje, podkrepljeno z  načinom razmišljanja, kjer iščemo odgovore, kako lahko vaš uspeh negujete in razvijate. Imate izjemno priložnost, da spoznajte Pigmalionovo spiralo raziskovanja –  uveljavljen model pozitivnega programiranja.

Pridružite se učinkoviti praktični mega delavnici, ki jo vodi govornica s številnimi mednarodnimi izkušnjami Darja Zorko Mencin, da se naučite zmagovalnih strategij za učinkovito rešitev vaših vsakodnevnih izzivov v negotovi situaciji

Odkrijte 5 korakov do boljših delovnih in poslovnih rezultatov

POTOVANJE PO SPIRALI USPEHA

Komu je delavnica namenjena, če:

 • Se ob poplavi vsakodnevnih negativnih novic inflacije, nizkega prometa, vojne, gospodarstva in izgube delovnih mest počutite nemočno, zmedeno, izčrpano, brez energije? Vas takšne zadeve“vržejo iz tira”?
 • Vas je strah prihodnosti, ko se počutite ujete, pod tolikšnim stresom in pritiskom, da ne najdete izhoda?
 • Imate takšne delovne in/ali poslovne rezultate, s katerimi niste preveč zadovoljni? Se soočate z rdečimi številkami na bančnem računu?
 • Ali imate občutek, da stopate na mestu ne glede na to, da vlagate velike napore? Opažate, da je potrebno 10-krat več truda kot prej, da bi dosegli 50 % prejšnji obseg rezultatov?
 • Ali bi radi končali cikel preobremenjenosti?
 • Se vam zdi, da delujete kot gasilec, saj stalno gasite »požare« in veste, da morate narediti korenito spremembo?
 • Vas zanima, kako se premakniti iz mrtve točke, kaj je “res” potrebno za implementacijo in kako narediti osebne in poslovne premike?

Vsebina delavnice:

 • Osebna refleksija uspeha – postavitev dobrih pogojev za uspeh
 • Modeliranje faktorjev uspeha in vaša meta pozicija
 • Izgradnja in aktivacija notranjih virov
 • Postavitev zmagovite strategije uspeha in zaključna manifestacija

Katere so koristi delavnice?

Darja vam predstavila preko 5 korakov ključne strategije, vas opolnomočila z orodji, tehnikami in metodami, ki jih lahko že naslednji delovni dan uporabite pri svojem delu.

Z njimi ne boste več žrtve avtomatiziranih omejujočih vzorcev, postali osvobojeni zavestni ustvarjalci svojega odziva in življenja. Okrepili boste vašo notranjo stabilnost, kar vpliva na  vaše vedenje, začeli boste delovati iz srca povezovalno in uspešno. Našli boste radosten in kreativen način za soočanje z življenjskimi izzivi, okrepili praktične spretnosti vaše samozavesti. Na situacije boste odprto pogledali z drugačnimi očmi, znali boste vzpostaviti bolj pristne odnose s sabo in drugimi in dobili boste veliko svežega zagona. Na sproščen način boste poiskali odgovore, kaj lahko storite, da boste uspešneje premagovali zunanje ovire na poti ustvarjanja »fajn lajfa« brez notranjih ovir in blokad. Še več, vzpostavili boste pristno zavedanje v obliki vašega centra osebne moči, da vsaka težava nosi s seboj tudi svojo rešitev. Z obvladovanjem vaših čustvenih stanj boste osvojili veščine, ki vam bodo občutno izboljšajo življenje. Z udeležbo na delavnici si lahko zagotovite rezultate, ki jih ne morete doseči sami.

Zato je čas, da ukrepate in se nam priključite.

Trajanje: 2 uri

Srečanje vodi:

Mag. Darja Zorko Mencin, je priznana strokovnjakinja za osebni in profesionalni razvoj, mednarodno uspešna trenerka mehkih veščin in izkušena NLP poslovna in transformacijska coachinja z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Šolala se je pri najboljših trenerjih in mentorjih. Ima izjemno bogate mednarodne izkušnje, saj je živela in delala v različnih državah, kot so Malta, Turčija, Indija, Švedska, Argentina, Švica in Ukrajina. Kot slovenska strokovnjakinja sodeluje v programu U-LEAD z Evropo.

Po duši je strastna popotnica, ponosna mama dveh odraslih otrok in ženska z veliko pozitivne energije, ki se je naučila soočiti s stalnimi spremembami in kalila v različnih življenjskih preizkušnjah. Pomaga strankam, da dosegajo odlične rezultate preko učinkovitih strategij in pripomore pri osebni/poslovni poti… Odlikuje jo izjemna mednarodna širina, miselna odprtost in sposobnost sodelovanja. Preprosto jo ženejo izzivi globoke preobrazbe življenja, osebne izpolnitve posameznikov in ustvarjanje pozitivnih sprememb v svetu. Pri njenem delu jo vodi osebna vizija: Takojšen učinek, neskončne možnosti… Stranke imenujejo Darjo “kraljica osebne odličnosti”, ima intuitivno sposobnost, da zna sprostiti ustvarjalni potencial ljudi in pokazati pot do realizacije.

Verjame, da vsakdo lahko doseže uspeh ne glede na notranje ali zunanje okoliščine. Za svoje delo je prejela priznanje »Exceptional Women of Excellence« v Haagu.Delavnica je za udeležence brezplačna.

Prijave so možne do 24. januarja 2023 preko obrazca: https://forms.gle/AdhyNpEFcvj5dpTK8

Delavnica bo potekala v četrtek, 26. januarja 2023 od 18. ure dalje v Zadrugi KIKštarer, Fužine 134, 1241 Kamnik.

Za dodatne informacije pišite na info@kikstarter.si

Se veselimo srečanja z vami…

 

Podrobnosti

Datum:
26 januarja, 2023
Čas:
18:00 - 20:00
Kategoriji Dogodek:
,
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več