Loading Events

Produktni start-up vikend

11 oktobra - 13 oktobra

Z velikim veseljem in pričakovanjem vas vabimo, da se nam pridružite na Produktnem startup vikendu, ki bo potekal od 11. do 13. oktobra 2024 v KIKštarterju. Ta dogodek je zasnovan kot intenzivna delavnica, kjer se bodo združili umi iz vseh koncev Slovenije, ne glede na vaše bivališče, poklicno ozadje ali izkušnje v podjetništvu. Namenjen je posameznikom in ekipam, ki želijo svoje inovativne ideje preoblikovati v delujoče produkte v zgolj enem vikendu.

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI?

Si našel problem, ki bi ga bilo vredno rešiti ali se ti ideja o produktu že nekaj časa mota po glavi, pa nimaš dovolj znanja, financ ali ekipe, kako idejo iz glave spraviti v fizični svet ter produkte tudi prodati? Na Start-up vikendu te bomo v treh dneh vodili skozi vse postopke razvoja produkta ter uspešne predstavitve na trgu, zadnji dan- v nedeljo pa boste svojo idejo predstavili tudi pred investitorji.

Letos bo vikend še posebej zanimiv, saj Podjetniški klub Kamnik (PKK) in Občina Kamnik ponujata finančne nagrade za najboljše ideje: 1.200 € za prvo mesto, 500 € za drugo mesto in 300 € za tretje mesto. To je izjemna priložnost za vse udeležence, da ne samo predstavijo svoje ideje, temveč tudi prejmejo finančno podporo za njihov nadaljnji razvoj.

Vse podrobnosti o dogodku, vključno z informacijami o programu, mentorjih in načinu prijave, bomo pravočasno objavili. Pripravite se na vikend, poln delavnic, predavanj in mreženjskih priložnosti, ki bodo vašim idejam nudile odlično podlago za razvoj.

Pridružite se nam v inovativnem okolju KIKštarterja za vikend, poln ustvarjalnosti, izmenjave znanj in sodelovanja. Ne zamudite priložnosti, da postanete del skupnosti, ki skupaj oblikuje prihodnost podjetništva.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za učenje, rast in mreženje. Veselimo se vašega sodelovanja in smo prepričani, da bo tudi ta vikend postavil temelje za nove uspešne podjetniške zgodbe.

Sodelovanje na dogodku je brezplačno, a je zaradi omejenega števila mest potrebna predhodna prijava. Vpisati se je mogoče preko spletnega obrazca: KLIK KLIK.

 

Details

Start:
11 oktobra
End:
13 oktobra
Event Category:
Event Tags:
, ,
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več