Loading Events
  • This event has passed.

Srečanje ob vzpostavitvi Moravškega podjetniškega centra

16 februarja, 2023 @ 18:00 - 20:00

Vljudno vabljeni na srečanje (bodočih) podjetnikov v Občini Moravče, kjer bomo predstavili možnosti vzpostavitve in razvoja Moravškega podjetniškega centra, ki bo pomagal mladim pri razvoju podjetniških idej, izkušene podjetnike pa podkrepil z dodatnimi veščinami in znanjem.

Na dogodku se nam bodo pridružili tudi iz Kamniškega podjetniškega inkubatorja KIKštarter, da bodo predstavili, kako so se vzpostavitve pogojev za male podjetnike lotili na kamniškem.

S svetovalko iz Gospodarske zbornice Slovenije bomo pokomentirali kako močno je podporno okolje, ki stoji ob strani podjetnikom ob prvih korakih na podjetniški poti in tudi tistim, ki večate ekipe, se širite v tujino ali pa vajeti dajete v roke naslednjim generacija.

Dogodku se bodo pridružili tudi partnerji iz Razvojnega centra Srce Slovenije d.o.o., da bodo predstavili možnosti razvoja, strategijo, ki bo pozitivno vplivala na razvoj občine in regije ter vse priložnosti, ki jih lahko najdete zase.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 16. februarja ob 18. uri v Kulturnem domu v Moravčah. Zelo veseli bomo tudi vaših mnenj in predlogov, ki jih imate v povezavi s Podjetniškim centrom v Občini Moravče.

 

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

Details

Date:
16 februarja, 2023
Time:
18:00 - 20:00
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več