Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Start-up teden Young Green Entreprenurs

8 maja, 2023 @ 09:00 - 12 maja, 2023 @ 17:00

Med 8. in 12. majem 2023 bo v KIKštarterju potekal startup-teden na temo zelenega podjetništva.

Zeleno podjetništvo je zelo pomembno za prihodnost in trajnostni razvoj našega planeta. Startup-teden na temo zelenega podjetništva je odlična priložnost za mlade, da se naučijo veščin in znanj, ki so potrebni za ustvarjanje in vodenje uspešnega podjetja, ki bo prispevalo k ohranjanju okolja.V času tega dogodka se bodo udeleženci lahko učili od izkušenih mentorjev iz različnih držav Evrope, ki jim bodo pomagali pri razvoju njihovih idej in poslovnih modelov. Poleg tega bodo lahko navezali stike z drugimi mladimi podjetniki in morda celo našli nove poslovne partnerje.

Če ste mladi in vas zanima zeleno podjetništvo, vam toplo priporočam, da se udeležite tega dogodka. To je lahko odlična priložnost za začetek svoje podjetniške poti in hkrati prispevanje k trajnostnemu razvoju našega planeta.

Dogodek je namenjen mladim, starim med 18. in 29. let, da pridobijo znanja iz podoročja podjetništva, kreiranja idej in poslovnih modelov ter tematik, ki prispevajo k varstvu okolja.

Več informacij: info@kikstarter.si

 

Podrobnosti

Začetek:
8 maja, 2023 @ 09:00
Zaključek:
12 maja, 2023 @ 17:00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Oznake:
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več