Grajenje blagovne znamke – delavnica z Masho Mazi

V sredo, 24. marca 2022, smo v KIKštarterju organizirali delavnico Grajenja blagovne znamke s strokovnjakinjo Masho Mazi.

Delavnica je bila namenjena podjetnikom, ki bi radi izboljšali način komunikacije svoje blagovne znamke, ali pa blagovno znamko na novo ustvarili. Pogovarjali smo se o tem, kakšen je proces nastanka blagovne znamke, kaj so pri tem napake in kako se jim izogniti. Izvedeli smo tudi kako naše stranke spremeniti v brezplačne ambasadorje, ki sami naprej prodajajo naše produkte.

Na koncu smo imeli še čas za vprašanja, kjer se jih je zvrstilo kar nekaj. Vsekakor je znanje grajenja blagovne znamke zelo dobrodošlo, saj ko je enkrat le-ta zgrajena, lahko prinese ogromne doprinose v prodaji in prometu.

Masha ponuja tudi profesionalno vodenje podjetij pri ustvarjanju branding strategije in načrta, kako se predstaviti svetu. Več lahko najedete tudi na njeni spletni strani: https://www.mashanator.eu/

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več