Tudi kmetijstvo je podjetništvo!

Res je, tudi kmetijstvo je podjetništvo. Ni dovolj, da pridelek pridelaš, ampak ga moraš tudi prodati. S tem se strinja Žiga Kršinar, inženir agronomije in ekološki kmet, ki je bil v četrtek, 12. septembra, gost v Kikštarterju. Predaval je o svojih začetkih in ekološki učni kmetiji, kjer ima različne živali; od goveda, koz in ponijev do zajcev in kokoši. Z nami je delil zanimive nasvete o postavitvi kmetijskih objektov, senenem mesu in reji različnih živali, zraven pa poudaril, da je vse zastonj, če nihče ne ve, s čim se ukvarjaš. Izpostavil je tudi pomembnost sodelovanja in pomoči med kmeti tako pri postavitvi cen kot tudi na drugih področjih; saj veste, sam lahko daleč prideš, ampak s složnostjo in sodelovanjem pa še dlje.

Poslušalci so imeli ogromno vprašanj, Žiga koristne nasvete, naše predavanje ter druženje ob odličnem domačem jabolčnem soku pa je bilo zanimivo in polno iskrivih debat.

Če ste nas tokrat zamudili, pa ste vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 19. septembra ob 17. uri na predavanju Pravne osnove za podjetnike. Če imate odlično poslovno idejo, pa nimate zagonskega kapitala,  pa je pravi datum za vas 25. september, ko lahko pred investitorji predstavite svoj načrt in osvojite finančni vložek.

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več