Canva in AI sta odlično orodje za podjetnike

Delavnica “Uporaba Canve za Podjetnike” je v četrtek, 20.6.2024 pritegnila številne udeležence, ki so z velikim zanimanjem spremljali predavanje in se učili novih veščin.
Predavateljica Nika Škrjanec, vodja podjetniškega inkubatorja KIKštarter in ustanoviteljica znamke Smarty kit, je z nami delila svoje bogato znanje in izkušnje. Nika Canvo uporablja za ustvarjanje vseh vrst vizualnih gradiv, kar ji omogoča, da objave pritegnejo ciljno publiko. Njeno predavanje je bilo polno praktičnih nasvetov in trikov, kako kar najbolje izkoristiti to zmogljivo orodje za grafično oblikovanje.

Na delavnici smo odkrili, kako lahko Canva, zmogljiva spletna platforma za grafično oblikovanje, pomaga podjetnikom in ekipam pri ustvarjanju raznolikih vizualnih vsebin brez potrebnega grafičnega znanja.

Udeleženci so se naučili:

  • Pripraviti “brand kit”, ki jih omogoča osnovno za hitrejšo pripravo vseh grafičnih dizajnov v CANCI
  • Kako ustvariti profesionalne plakate, predstavitve, objave na družbenih omrežjih, letake in še več.
  • Uporabljati različna orodja in funkcije Canve, ki olajšajo proces oblikovanja, predvsem umetno inteligenco
  • Ustvariti vizualno privlačne vsebine, ki pritegnejo pozornost njihove ciljne publike.

Delavnica je bila zasnovana tako, da so udeleženci lahko sami preizkusili naučene tehnike in orodja. V sproščenem in ustvarjalnem vzdušju smo raziskovali številne možnosti, ki jih ponuja Canva, ter se hkrati učili drug od drugega.

Veselimo se naslednjih delavnic!

1760 1833 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več