Delavnica fotografiranja in stiliranja, januar 2022

V ponedeljek, 31. januarja 2022, smo v KIKštarterju organizirali delavnico stiliranja izdelkov in fotografiranja z mobilnim telefonom. Naša gostja je bila priznana fotografinja in stilistka Kristina Smodila, ki nas vedno očara s svojimi bogatimi izkušnjami ter estetskim okusom.

Butična delavnica je bila namenjena malim podjetnikom, startupom in kreativcem, ki za svojo zgodbo potrebujejo veliko vizualnega materiala, a žal nimajo dovolj znanja in izkušenj kako ustvariti vizualno podobo, ki bo pritegnila in pustila sled na socialnih omrežjih.

Praktična delavnica je zajemala od postavitve stajlingov, pripomočkov- katere dodatke uporabiti, kje jih najti, kako jih primerno vključiti v zgodbo, tehničnih informacij glede uporabe mobilnega telefona in fotoaparata pa tudi fotografiranja in obdelave fotografij. Kristina je za vsakega udeleženca fotografirala njihove produkte ter jim z znanjem in profesionalno obdelavo dodala še tisto piko na i, ki jo produktna fotografija potrebuje, da resnično zasije.

Na več kot štiriurni delavnici so udeleženci bogatili znanje tudi s opazovanjem stiliranja in fotografiranja ostalih udeležencev, bili pri kreiranju idej aktivni in znanje črpali in delili tudi med ostale udeležence. Na tokratnji delavnici smo se srečali z naslednjimi temami: Tarot karte, pijača cider, mesni izdelki in pekovski izdelki.

Veselimo se že fotografij, ki jih bodo udeleženci delavnice ustvarili.

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več