AIM konferenca v Dubaju – investicijska priložnost za startup in scaleup podjetja!

KIKštarter v sodelovanju s Primorskim tehnološkim parkom omogoča podjetjem, ki iščejo pred-semenski, semenski ali A rundo investicijskega kapitala, ugodnejšo udeležbo na AIM Investment Meeting – AIM 2022, ki bo potekal od od 29. – 31. marca 2022 v Dubaju na lokaciji EXPO Dubaj.

Kaj je AIM 2022? AIM sodi med vodilne svetovne naložbene platforme, ki združuje globalno investicijsko skupnost.V bazi AIM je 500+ mednarodnih investitorjev ter 40+ globalnih partnerjev (VC, pospeševalniki itd.). Letno organizirajo investicijsko srečanje, ki startup in scaleup podjetjem omogoča, da se predstavijo investitorjem, potencialnim poslovnim in strateškim partnerjem. V okviru srečanja organizirajo Startup Pitch Competition, kjer je glavna nagrada 30.000 USD. Za predstavitev startup in scaleup podjetij bo na AIM 2022 na voljo 200 mest.

Ponudba za startup in scale up podjetja iz Slovenije:

  • razstavni kiosk (fizični in virtualni),
  • 2 ekskluzivni vstopnici za 3-dnevni All-Access dostop do programa – v živo in virtualni dostop (več tukaj: https://aimcongress.com/agenda), ki omogoča tudi vstop na EXPO Dubaj,
  • 3 minutni pitch na velikem odru v primeru, da bo podjetje izbrano v pred-selekcijskem pitchu (predselekcija bo za prijavljena podjetja potekala online predvidoma konec februarja 2022),
  • priložnost za srečanja s potencialnimi investitorji in kupci/partnerji,
  • interakcija s strokovnjaki iz iste panoge.

Kotizacija:

  • 1.050 USD -> Pridobite lahko popust: 10% za podjetje v semenski fazi oz. 15% za podjetje v pred-semenska faza (kontakt je Primorski tehnološki park: mitja.mikuz@primorski-tp.si).

Vavčer SPS za 60% sofinanciranje stroškov udeležbe na AIM 2022:

Dodatne informacije za potencialne prijavitelje dobite pri Mitji Mikužu, Primorski tehnološki park, mitja.mikuz@primorski-tp.si.

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več