Loading Events
  • This event has passed.

Delavnica: Napredna uporaba ChatGPT in ostalih AI orodij za SEO optimizacijo

7 septembra, 2023 @ 14:00 - 19:00

delavnica uporabe chat gpt za spletna besedila

KIKštarter Kamnik v sodelovanju z GZS, točko SPOT svetovanje vabi na delavnico: Napredna uporaba ChatGPT (model umetne inteligence) in ostalih AI (umetna inteligenca) orodij za SEO optimizacijo (proces optimizacije spletnih strani in vsebin).

Dogodek “Napredna uporaba ChatGPT in ostalih AI orodij za SEO optimizacijo” bo ponovno vodil predavatelj Matija Zajšek. Morda ga že poznate iz prejšnje delavnice, ki je potekala junija, in se z nami skupaj naučili številnih uporabnih tehnik SEO optimizacije. Zaradi izjemnega zanimanja in povpraševanja udeležencev smo se odločili, da organiziramo nadaljevanje in zadovoljimo vaše želje po še več znanja.

Na tem nadaljevalnem dogodku se bomo osredotočili na uporabo ChatGPT in drugih AI orodij v SEO strategijah. Matija Zajšek, kot izkušen strokovnjak na področju digitalnega marketinga, bo z vami delil svoje bogate izkušnje ter vam predstavil najnovejše trende in metode uporabe umetne inteligence za optimizacijo spletnih strani.

Priložnost, da se poglobite v napredne tehnike SEO optimizacije, je tu. Na dogodku bomo izvedli praktične delavnice, kjer boste imeli možnost uporabiti ChatGPT in druge AI orodja na svojih konkretnih primerih. Matija Zajšek bo skupaj z vami reševal izzive, odgovarjal na vprašanja ter vam pomagal izboljšati vašo SEO strategijo.

Pridružite se nam na dogodku “Napredna uporaba ChatGPT in ostalih AI orodij za SEO optimizacijo”, kjer bomo nadgradili svoje znanje in se še bolj poglobili v svet umetne inteligence v SEO. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za odkrivanje novih možnosti, ki vam bodo pomagale doseči vrhunske rezultate na spletu.

Matija Zajšek se že veseli ponovnega srečanja z vami in nadaljnjega izmenjevanja znanja ter izkušenj. Skupaj bomo stopili korak naprej v optimizaciji spletnih strani in dosegli vrhunsko uspešnost v digitalnem svetu. Pridružite se nam in skupaj ustvarimo uspešno zgodbo na področju SEO optimizacije z uporabo ChatGPT in drugih AI orodij!

Delavnica bo potekala v četrtek, 7. septembra 2023 med 14. in 19. uro v živo v KIKštarterju.

Prijave preko obrazca: KLIK KLIK OBRAZEC

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

Details

Date:
7 septembra, 2023
Time:
14:00 - 19:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več