JAVNI POZIV: Oddaja pisarn v KIKštarterju Kamnik- projekt SRIP Hrana

V Zadrugi KIKštarter Kamnik nudimo prostore podjetnikom, ki delujejo v prehrambeni industriji. Najem je možen od marca 2021 dalje.

V mansardi se nahaja 9 svetlih pisarn, ki so med sabo ločene ter zvočno izolirane, tako da ima vsak uporabnik zasebnost ter vse delovne pogoje, ki jih potrebuje za optimalno delovanje. Na voljo so tudi skupni prostori ter sejna soba, ki omogoča druženje, sodelovanje in izmenjavo idej.

Coworking prostor v mansardnih prostorih je namenjen podjetnikom, ki ustvarjajo izdelke ter storitve na področju agroživilske industrije oz. pokrivajo naslednja področja: Razvoj in proizvodnjo živil, napredni materiali in komercializacijo inovacij.

V ceno najema je poleg osnovne infrastrukture (internet, brezplačni parkirni prostori, neomejena uporaba tiskalnika, 3D tiskalniki…) vključena tudi souporaba živilskega laboratorija, delavnice in kuhinje. Kot najemnik pisarn brezplačno dostopate tudi do vseh izobraževalnih vsebin, ki bodo pripravljene po meri in željah uporabnikov.

Več informacij dobite tukaj, svoj interes sporočite na info@kikstarter.si ali pokličite na 031 226 763 (Matjaž) ali 040 665 343 (Nika).

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

150 150 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več