Predstavitev knjige Mlad in neumen, avtorja Sandija Muheljiča

V KIKštarter se je 30. maja 2024 odvila predstavitev knjige “Mlad in Neumen” avtorja Sandija Muheljića. Dogodek je bil poln smeha, navdiha in zanimivih zgodb, ki so pritegnile številne obiskovalce.

Sandi Muheljić, diplomirani ekonomist, podjetnik in podjetniški mentor, je z nami delil svojo osebno zgodbo in navdih za pisanje knjige. Pojasnil je, da je knjiga nastala iz želje po deljenju svojih izkušenj in lekcij, ki jih je pridobil na poti do uspeha. Knjiga “Mlad in Neumen” je polna smešnih, a poučnih zgodb iz Sandijevega življenja, ki ponujajo dragocene vpoglede v podjetništvo, ljubezen, srečo in življenjske izzive.

Dogodek je vključeval tudi pogovor z avtorjem, kjer je Sandi razkril, zakaj je napisal knjigo in kakšne izkušnje so ga pripeljale do tega. Obiskovalci so imeli priložnost postaviti vprašanja in dobiti odgovore iz prve roke. Sandi je delil številne anekdote, ki so nasmejale občinstvo in ponudile globlji vpogled v njegove osebne in poslovne poti.

Knjiga “Mlad in Neumen” je avtobiografska zgodba, ki brutalno, iskreno in zabavno opisuje vse vzpone in padce mladega podjetnika. Sandi nam skozi humorne zgodbice ponuja ogromno lekcij na področju izobraževanja, podjetništva, ljubezni, sreče in optimizacije življenja. Knjiga je namenjena mladim med 16 in 35 letom, podjetnikom začetnikom ter staršem in starim staršem, ki želijo bolje razumeti mlado generacijo.

Sandi Muheljić, ki vodi podjetje Kavion, je v svojih več kot desetih letih podjetniških izkušenj zgradil impresivno kariero. Njegova knjiga je odličen vir navdiha in znanja za vse, ki se podajajo na podjetniško pot ali iščejo smisel v svojih življenjskih izkušnjah.

Dogodek je bil izjemno uspešen, obiskovalci pa so odšli polni navdiha in novih spoznanj.

Vsem, ki si želijo prebrati knjigo “Mlad in Neumen”, je seveda na voljo- lahko si jo naročite tukaj ali pa pridete kar do KIKštarterja in Sandija spoznate tudi v živo!

Naj vaša zgodba postane naslednja uspešna zgodba! 🌟

 

1920 2560 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več