Matija Zajšek nas je ponovno navdušil s svojim znanjem o SEO-tu

V KIKštarter Kamnik se je 29. maja 2024 ponovno odvila poučna delavnica o SEO – optimizaciji spletnih strani. Matija Zajšek, naš SEO guru, je razkril skrivnosti, kako vaše podjetje spraviti na prvo stran Googla.

Matija Zajška smo že četrtič gostili v KIKštarterju, saj je njegov širok nabor znanj in izkušenj res bogat.

Matija nas je popeljal skozi ključne točke SEO, vključno z raziskovanjem in izbiro pravih ključnih besed ter pisanjem privlačnih in relevantnih vsebin. Naučili smo se tehničnih vidikov, kot so optimizacija naslovov, meta opisov, URL-jev in slik, ter izboljšanje hitrosti nalaganja spletne strani. Lokalni SEO je bil posebej izpostavljen, saj izboljšuje lokalno prisotnost podjetja s pomočjo Google My Business.

Delavnica je poudarila tudi integracijo SEO strategije v družbena omrežja za večjo vidnost in interakcijo s strankami. Interaktivne vaje so nam omogočile optimizacijo vsebin, analizo ključnih besed in identifikacijo priložnosti za izboljšanje. Matija je delil uspešne zgodbe podjetij, ki so s pomočjo SEO dosegla rast poslovanja, kar nas je navdihnilo, da te tehnike uporabimo tudi sami.

SEO je ključen za vsako podjetje, ki želi povečati svojo prisotnost na spletu, saj prinaša višje pozicije na iskalnikih, večjo prepoznavnost, boljšo uporabniško izkušnjo ter povečanje prodaje in poslovne rasti. SEO zahteva stalno prilagajanje in spremljanje trendov, vendar prinaša dolgoročne koristi za podjetje.

2560 1920 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več