Od ideje do realizacije- doseži podjetniške cilje s podjetniškimi mentorji

Začnite novo leto 2024 s preobrazbo vaših podjetniških idej in ambicij v uspeh v KIKštarterju. Vsak četrti četrtek v mesecu vam nudimo brezplačno mentoriranje, kjer vas izkušeni podjetniki usmerjajo in podpirajo.

Podjetniški inkubator in pospeševalnik KIKštarter ponuja ključno podporo za bodoče in obstoječe podjetnike. Vsak četrti četrtek v mesecu se v KIKštarterju odvijajo mentorski dogodki, ki so prava zakladnica znanj in izkušenj za vsakega podjetnika. Brezplačno mentoriranje, ki ga ponujamo, je priložnost, da svoje ideje in izzive predstavite izkušenim mentorjem – uspešnim podjetnikom z bogato prakso.

V enournih individualnih sestankih mentorji prisluhnejo idejam, analizirajo izzive in nudijo prilagojene nasvete in smernice za nadaljnji razvoj podjetja. To je priložnost, da (bodoči) podjettniji pridobijo vpogled in nasvete, ki so ključni za uspešno poslovno pot.

Poleg mentoriranja KIKštarter podjetnikom ponuja tudi raznolike storitve, kot so tehnična in pravna pomoč, financiranje idej in možnost povezovanja z dinamično skupnostjo inovativnih posameznikov. Da bi izkoristili to priložnost, podjetniki izpolnijo obrazec, ki mentorjem omogoča, da se ustrezno pripravijo na sestanek.

KIKštarter ne ponuja le mentoriranja, ampak tudi možnost sofinancirane uporabe prostora, tehničnih delavnic in laboratorijev, kar podjetnikom omogoča, da svoje ideje razvijajo v stimulativnem in ustvarjalnem okolju.

Ali naj naslednji termin rezervirmo za vas? Mentoriranje poteka vsak 4. četrtek v mesecu.

Prijave: KLIK KLIK

2560 1280 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več