Napovedujemo: Delavnica fotografiranja s Kristino Smodilo

Meseca novembra 🍂 s fotografinjo, stilisko hrane ter grafično oblikovalko Kristina Smodila organiziramo delavnico fotografiranja.

Na triurni delavnici bomo:

📸 osnovno znanje o fotografiji in stiliranju,
📸 fotografiranje in urejanje slik na telefonu,
📸 nasveti kako si sestaviti in urediti lep feed,
📸 uporabne aplikacije pri načrtovanju in urejanju objav,
📸 učinkovitega vodenja socialnih omrežij,
📸 kje najti inspiracijo in še in še.

Da bo izobraževanje udeležencem res pisano na kožo, smo pripravili anketni vprašalnik, ki nam bo pomagal organizirati delavnico od katere boste odnesli največ!

5 minut vašega časa= delavnica po vaši meri ✔

Povezava do ankete: https://lnkd.in/guz45NBb

PRIJAVA NA DELAVNICO- 4. november 2021 ob 9. uri

Kristina Smodila je fotografinja, stiliska hrane ter grafična oblikovalka.

Zadnjih nekaj let vodi butično agencijo Zgodbe na krožniku, kjer svojim strankam nudi raznovrstno paleto storitev (od stiliranja in fotografiranja hrane, razvoja receptov, pisanja besedil, skrbi za socialna omrežja poslovnih strank itd.). Med njene stranke spadajo tako največja trgovska podjetja, podjetniki in ponudniki hrane pa tudi hoteli, ki cenijo njen osebni pristop.

Kristinin čut za estetiko, avtentičnost in dobro oko za fotografijo lahko občudujemo tudi na njenem osebnem Instagram profilu @kristina_smodila, še bolj pa njena osebnost pride do izraza na njenem profesionalnem profilu Story on a plate. Da so njene storitve nad nivojem, so hitro zaznali tudi v trgovski verigi Hofer in jo povabili k daljšemu sodelovanju, njen IG profil pa je samo v dveh letih dosegel rekordno organsko rast in sicer na 43.000 sledilcev. Žal se je zgodila neljuba situacija, saj je bil profil zasežen, a vseeno se da videti Kristinino prekrasno delo (vse fotografije, razen profilna, so Kristinino avtorsko delo- a je s septembrom 2021 ustvarila nov profil, kjer z nami deli prekrasne fotografije: Story on a plate.

Med stranke, ki zaupajo Kristini so Barbarella, Pcakes, Zivabowl, Mercator, Tuš in še mnogi manjši podjetniki.

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več