Od Moje sr(e)čne knjige do najbolj slavnega mačka

Človek, ki navdihuje, nam da misliti in z veseljem deli nasvete ter svoje bogate izkušnje. Žiga Vavpotič, ne izvršni direktor podjetja Outfit7, soustanovitelj zavoda Ypsilon, pobudnik projekta Simbioza, gurman, človekoljub in še mnogo več, se nam je v sredo, 6. novembra, pridružil v Kikštarterju na sproščenem pogovoru. Povprašali smo ga o njegovi bogati karierni poti in življenjskih izkušnjah, ki jih je z veseljem predstavil publiki. Odgovarjal je iskreno in svoje odgovore pa pogosto začinil z zanj značilnim humorjem. Z nami je delil svoje poglede na gospodarstvo, politiko, izobraževanje … in nam dal nasvete za obisk odličnih restavracij in nakup knjig, ki so ga navdihnile.

Žiga je zagotovo govornik, ki nasmeji in navduši občinstvo ne samo s svojimi odgovori, ampak tudi s pozitivno energijo – in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Zares številčno občinstvo je po moderiranem pogovoru z veseljem postavljalo vprašanja in zagotovo bi se lahko naša debata zavlekla pozno v noč. Večer smo zaključili ob prigrizku, piškotih in žlahtni kapljici, vsi, ki so še imeli vprašanja pa so lahko pristopili do Žige, ki je z veseljem še naprej odgovarjal nanja in se podružil z obiskovalci.

Za konec pa misel, ki pride prav vsem mladim: mladi ne delajo napak, ampak se učijo! Torej, drage bralke in dragi bralci, ki imate neuresničene ideje: vzemite v roke računalnik ali pa list papirja in svinčnik ter začnite uresničevati svoje želje – se učiti. Akcija!

Če vam je žal, da vas ni bilo v Kikštarter pa še ni vse izgubljeno, saj si lahko sedaj poslušate zamujeno tudi preko KIKštarterjevih podcastov. Vabljeni pa ste tudi, da se nam pridružite na našem naslednjem dogodku Kako poslovati s Kitajsko, ki bo 14. novembra ob 17. uri v Kikštarterju.

Avtor: Ana Zupan

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več