Predstavljamo vam GREEN HUB

Naš Erasmus+ projekt Young GREENtrepeneurs gre s polno paro naprej. KIKštarter je s svojimi mednarodnimi partnerji imel že 6. srečanje. Na tokratnem srečanju smo s partnerji pregledali napredek našega HUB-a za zeleno podjetništvo in predebatirali prihodnje načrte.

Naše vozlišče za zeleno podjetništvo je dobilo končno obliko in bo zelo kmalu omogočal tudi registracijo uporabnikom. HUB si lahko ogledate s pritiskom na povezavo: http://www.youngreenhub.eu/, kjer lahko tudi v bodoče spremljate napredek projekta. Dobrodošli so tudi komentarji, kritike in vprašanja.

Naslednji koraki v razvoju projekta pa so tesno povezane z delom v KIKštarterju in podjetništvom, kajti naslednji korak vključuje razvoj paketa za Podjetniško usposabljanje mladih za razvoj inovativnih zelenih produktov. Paket usposabljanja bo tudi preizkušen, kar pomeni, da se nam v bližnji prihodnosti obeta zanimiv podjetniški dogodek.

940 788 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več