Karierni sejem v Kamniku

Podjetniški klub KamnikZadruga KIKštarter in Občina Kamnik ob podpori Gospodarske zbornice Slovenije,  v okviru projekta SPOT svetovanje; med 17. in 18. novembrom 2022 v Športni dvorani Kamnik organiziramo Karierni sejem na Kamniškem.

Namen sejma je, da mladim predstavimo možnost zaposlitve in kariernega razvoja v podjetjih, ki svojo dejavnost opravljajo v Kamniku in bližnji okolici. Kamničane želimo spoznati s podjetniki, ki vodijo uspešna podjetja, predstaviti njihove dejavnosti in pri Kamničanih vzbuditi zavedanje, da so jim perspektivna delovna mesta na voljo tudi v domačem kraju.

Na največjem kariernem sejmu v regiji se bodo predstavili podjetja, ki so del Podjetniškega kluba Kamnik in ustanove, ki so javnega pomena, saj je zavedanje, da nam domači kraj ponuja zelo ponuja zelo veliko za naš poklicni začetek in karierni razvoj.

K udeležbi vabljeni osnovnošolci, dijaki, študentje, iskalci zaposlitve ter vsi, ki razmišljate o menjavi karierne poti. Udeležba na dogodku je za obiskovalce brezplačna.

Časovnica dogodka:

Četrtek, 17. november 2022

od 8.00 do 13.00 Osnovnošolci

po 13. uri Vsi obiskovalci

Petek, 18. november 2022

od 8.00 do 13.00 Osnovnošolci

po 13. uri Vsi obiskovalci

Udeležba na sejmu je brezplačna.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani Podjetniškega kluba Kamnik.

Dodatne indormacije o dogodku: Nika Škrjanec, 040 665 343

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

1920 1006 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več