Domestika in Skillshare ti razširita obzorja

Poznaš vse prednosti, ki jim imate kot KIKštarter premium član , danes bi ti pa želeli predsem predstaviti dostop do online baze spletnih platform, ki jih imate kot člani KIKštarter premiumj člani, in sicer dostop do Domestike in Skillshara.
Zakaj je po našem mnenju boljša uporaba takšnih platform kot pa npr. Youtuba?
👉Strokovnost in kakovost: Tečaji na Skillshare in Domestika so strokovno pripravljeni in ponujajo visoko kakovostno učenje s strukturo.
👉Struktura in napredek: Tečaji so dobro strukturirani, z jasnimi cilji in nalogami za lažje sledenje napredku.
👉Brez oglasov in motenj: Na specializiranih platformah ni oglasov, kar omogoča bolj osredotočeno učenje.
👉Interaktivnost in povratne informacije: Učenci lahko neposredno komunicirajo s predavatelji in drugimi udeleženci tečaja, kar omogoča boljšo interakcijo in povratne informacije.
👉Raznolikost vsebin: Te platforme ponujajo širok izbor specializiranih vsebin za različne veščine in interese.
👉Certifikati: Po zaključku tečaja lahko pridobite certifikate, kar pripomore k vaši kredibilnosti.
👉Izogibanje “črni luknji zabave”: Specializirane platforme vam pomagajo ohranjati osredotočenost in preprečujejo neproduktivno brskanje po videih.
 
Na kratko o SkillSharu in Domestiki:
📌Skillshare je spletna platforma, kjer lahko odkrivaš svojo ustvarjalno plat! Na voljo je na tone različnih tečajev o ilustraciji 🖌️, oblikovanju, fotografiji 📸, videoprodukciji📽️ in še več. Lahko se navdihneš, naučiš nove veščine in mogoče celo odkriješ svoj talent. 🪄 Če si učitelj, lahko deliš svoje znanje in zaslužiš kakšen euro, hkrati pa pomagaš drugim.

📌 Domestika je najhitreje rastoča ustvarjalna skupnost 🕵️🧑‍🎓👩‍🏫👩‍🎤👩‍🎨🧑‍✈️👩‍🚀, kjer najboljši strokovnjaki za ustvarjanje delijo svoje znanje in veščine prek strokovno pripravljenih spletnih tečajev. Vse se je začelo kot spletni forum in majhna, a dinamična vitrina ustvarjalnih strokovnjakov, zasnovana za povezovanje in učenje med sabo (#welovesmallbusiness).
Navdihnjeni s svojo razvijajočo se skupnostjo, se je Domestika razširila z ustvarjanjem spletnih tečajev za vse, ki jih zanima sproščanje svojega ustvarjalnega potenciala in povezovanje z enako mislečimi ustvarjalci iz celega sveta. Domestika skrbno izbira učitelje in vse tečaje ustvarja in pripravlja sam, da zagotovi visokokakovostno spletno izkušnjo učenja za vse. Danes je spletna skupnost dom milijonom ljudi iz celega sveta, ki so radovedni in strastni do učenja novih ustvarjalnih veščin.
Akcija- če želiš postati KIKštarter premium član, nam piši na info@kikstarter.si.
2526 1135 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več