Vabilo za sodelovanje na mednarodnem tekmovanju INNOVATION HUB 2021

Pričelo se je tekmovanje za inovatorje in start-upe iz Slovenije ter ostalih držav srednje in južne Evrope – BASF Innovation Hub 2021. BASF je vodilno svetovno kemijsko podjetje na svetu, ki ekonomski uspeh združuje z varstvom okolja in družbeno odgovornostjo. 
Osrednja tema letošnjega tekmovanja so rešitve, ki neposredno ali posredno prispevajo k uresničevanju stebrov zelene agende – čisti energiji, trajnostnemu kmetijstvu in krožnemu gospodarstvu.    

Prijave za BASF Innovation Hub trajajo do 15. septembra do polnoči. V prvi fazi tekmovanja bo žirija izbrala najboljšo idejo iz Slovenije, Srbije, Bosne in Hercegovine in Hrvaške. Zmagovalna ideja bo nato novembra sodelovala v velikem finalu BASF Innovation Hub, skupaj z najuspešnejšimi rešitvami iz drugih držav.

Zmagovalec lokalnega tekmovanja osvoji 2.500 evrov, najboljša ideja regijske faze pa 5.000 evrov. V kolikor BASF v rešitvi prepozna velik potencial, so pripravljeni vložiti tudi dodatne finance in svoj know-how v njen nadaljnji razvoj.

Dodatne informacije o natečaju, pogojih in načinu prijave so na voljo na spletni strani www.join-innovationhub.com

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več