Aleš Vičič: Nadzorovanje stresa v podjetništvu.

V četrtek 12.12.2019 se nam je v KIKštarterju pridružil mag. Aleš Vičič.  Aleš je že več kot 20 let eden vodilnih strokovnjakov za psihološko pripravo športnikov, skozi celotno kariero pa je tesno povezan tudi s sekcijo za psihologijo športa pri Društvu psihologov Slovenije, katere član je tudi sam. Njegovo poslanstvo je, da športniki, s pomočjo psihološkega napredka vrhunsko funkcionirajo in s tem dosegajo vrhunske rezultate. V tem času je svetoval več kot 400 športnikom in trenerjem iz več kot 40 športov. Največji doprinos slovenskemu športu je dal v dolgoročnem svetovanju 130 vrhunskim športnikom, od tega 60 Olimpijcem.

Aleš je v KIKštarterju izvedel interaktivno delavnico na temo nadzorovanja stresa v podjetništvu. Z delavnico smo začeli ob 17.00 in končali ob 20.00 uri. Na delavnici je več, kot 10 udeležencev prijelo delovne liste s pomočjo katerih so lahko interaktivno sodelovali in delali na lastnih primerih. Na ta način je Alešu v pičlih treh urah uspelo vsem posameznikom na njihovih lastnih primerih, razčleniti pojem stresa, njegovih sprožilcev in posledic. V drugi polovici delavnice, pa smo ugotovili, kako se najbolje učinkovito boriti proti stresu in kako primerno odreagirati v določenih situacijah.

Po končani delavnici so bili udeleženci navdušeni in čisto vsak je tekom delavnice o sebi izvedel nekaj novega in dobil natančne napotke kako se neželenim posledicam izogniti.

Aleševo delavnico bi tako priporočil čisto vsem, saj je Aleš poleg tega, da je strokovnjak na svojem področju tudi odličen predavatelj. Vas pa vabimo, da se nam pridružite na kakšnem izmed prihajajočih dogodkov in nas spremljate tudi na našem podcast kanalu kjer bo v bodoče objavljen tudi povzetek Aleševega predavanja.

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več