Bart Stegeman: One day fly or will you have an impact?

V četrtek 4.12.2019 se nam je ob 17:30h v KIKštarterju pridružil Bart Stegeman, direktor Plastike Skaza. Bart je pred leti iz Nizozemske prišel v Slovenijo. Najprej je delal, kot vodja nabavnih verig v različnih podjetjih kot sta Danfoss in BigBang nato je prevzel podobno vlogo tudi v Plastiki skaza. Po pičlih 17 mesecih dela se je povzpel na direktorski stolček.

Bart je z udeleženci delil skrivnosti o tem kako učinkovito razviti izdelek od ideje do končnega produkta. Prav tako nam je zaupal kako se v presežku idej odločiti za tisto pravo in katerim dati prednost pred drugimi. Zaupal nam je tudi kar nekaj lastnih nasvetov in pa uporabnih trikov, ki se jih poslužujejo v Plastiki Skaza.

Izvedeli smo tudi, da je Plastika Skaza v večini še vedno proizvodno podjetje saj 90% vseh prihodkov predstavlja proizvodnja za zunanje naročnike, kakor je naprimer Ikea. V zadnjih letih so začeli prehod iz čistega proizvodnega podjetja v inovatorsko podjetje in so tako že uspešno lansirali kar nekaj uspešnih produktov, kot naprimer Bokashi Organko 2. V prihodnosti je cilj imeti takih produktov še več.

Skaza je tudi zelo prijazno podjetje startupom, če prepoznajo potencial v ideji/produktu so se pripravljeni z vami tudi večkrat sestati in dogovoriti morebitne opcije sodelovanja. Zato naj vas ne bo strah jih kontaktirati.

Za konec smo skupaj poklepetali in si privoščili kozarec žlahtne kapljice. Vas pa vabimo, da se nam pridružite na kakšnem izmed prihajajočih dogodkov.

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več