Brezplačna uporaba Adobe in Solidworks programov

Obveščamo vas o edinstveni priložnosti, ki jo ponuja projekt “Podjetno srce” v sodelovanju z LAS Srce Slovenije in zadrugo KIKštarter. Z veseljem sporočamo, da lahko brezplačno uporabljate zmogljive računalnike z vsemi Adobovimi programi ter opremo, skupaj s Solidworks programi.

Ta priložnost je namenjena vsem, ki želijo nadgraditi svoje poslovne dejavnosti, ne glede na starost, spol ali zaposlitveni status. Še posebej vabimo iskalce zaposlitve, mlade, ki se podajajo na podjetniško pot, ter ženske, ki se srečujejo s še vedno prisotno neenakostjo v določenih pogledih.

Verjamemo, da lahko te zmogljive računalnike in programe izkoristite za razvoj in uresničitev svojih idej. Brezplačna uporaba je na voljo vsem, ki se predhodno dogovorijo preko e-poštnega naslova info@kikstarter.si ali na 040 665 343 (Nika).

V projektu “Podjetno srce” si prizadevamo spodbujati podjetniške pobude ter ustvarjalnost in inovativnost. Želimo pomagati posameznikom, da dosežejo svoje cilje in presežejo morebitne ovire na njihovi poti do uspeha.

Uporabite priložnost za brezplačno uporabo zmogljivih računalnikov in programov! Pridružite se nam in ustvarite svojo prihodnost ob pomoči mentorjev iz KIKštarterja. Za več informacij in začetek uporabe nas kontaktirajte na e-poštnem naslovu info@kikstarter.si.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

1868 857 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več