Fokus z Meto Grošelj: Vzemi si čas zase in za svoj uspeh

V sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in v okviru projekta SPOT svetovanje smo organizirali zanimivo delavnico o ohranjanju osredotočenosti in fokusa.

Cilj delavnice je bil se naučiti doseči uspeh in visoke cilje, hkrati pa ohraniti zadovoljstvo v svojih odnosih, skrbeti za svoje zdravje ter ohranjati ravnovesje med delom in prostim časom.

Vendar se v tej norišnici tehnologije in hitrosti pogosto izgubimo, naše misli razpršijo in naša produktivnost trpi, zato nas je obiskala Meta Grošelj in z nami delila koristno znanje ter izkušnje iz prakse.

Raziskali smo moč osredotočenosti in se naučili strategij, kako jo ohraniti v korist naše kariere in osebnega življenja. Spoznali smo, kako pravilno upravljati s časom in energijo ter kako premagati distrakcije, ki nas ovirajo na poti do uspeha. Skupaj smo odkrivali koncept globokega fokusa, ki omogoča kreativnost, inovativnost ter vrhunsko delovanje v našem strokovnem področju.

Gostja Meta Grošelj, avtorica knjige Fokus, nam je pomagala zgraditi temelje za uspešno ohranjanje osredotočenosti in ravnovesja med delom ter osebnim življenjem. Njene strategije za učinkovito upravljanje z lastno pozornostjo so navdihnile našo kreativnost, nam dale zagon za večjo produktivnost in nam omogočile, da dosežemo svoje cilje brez žrtvovanja sreče in pomembnih odnosov v našem življenju.

Vabljeni, da se nam pridružite na naših prihajajočih dogodkih!

 

2560 1920 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več