Javni razpis: Podpora zagonskim, mikro, malim in sredjim podjetjem pri strateški in krožni transformaciji poslovanja v letih 2022-2025

Pri SPIRIT Slovenija, javna agencija so objavili nov razpis in sicer “Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformacijo poslovanja v letih 2022-2025”.

V osnovi gre pri razpisu za finančno 💸 in mentorsko podporo 💡200 podjetjem, ki se bodo v naslednjih 5 letih osredotočala tudi na učinkovito rabo virov ♻, krožnega gospodarstva, povečevanju pozitivnih vplivov na okolje itd.

Več o pogojih razpisa in prijavi najdete spodaj-bodite pozorni, da je razpis razdeljen na dva sklopa in naslavlja različne velikosti podjetij.

SKLOP I ♻

– je namenjen MSP, ki imajo najmanj 20 zaposlenih. V SKLOPU I je predvidena podpora za 120 podjetij.

SKLOP II ♻

– je namenjen zagonskim, mikro in malim podjetjem, ki imajo najmanj 1 in največ 19 zaposlenih. V to skupino spadajo zagonska podjetje, ki še nimajo razvitega nobenega produkta ali storitve in ki še ne beležijo prihodkov od prodaje na trgu in mikro in mala podjetja, ki imajo razvit že vsaj en produkt ali storitev in ki beležijo prihodke od prodaje na trgu.

Več informacij o razpisu in pogoje za prijavo najdete tukaj: POVEZAVA

Pri pripravi dokumentacije in prijavi na razpis se lahko obrnete tudi na KIKštarterjevo ekipo, ki jo sestavljata Matija Matičič in Maja Alagić iz podjetja MM Sol ter Vesno Cvek iz podjetja RVC.

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več