Napoved usposabljanj: Razvoj digitalnih veščin

V projektu z imenom RAZVOJ DIGITALNIH VEŠČIN se bo izvedel program praktičnih in vizualnih znanj za dvig digitalnih kompetenc na Kamniškem ter območju občin Dol pri Ljubljani, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji.

V vsakdanjem in poslovnem okolju se virtualni in fizični svet prepleta, zato so znanja digitalnega oblikovanja in konstruiranja več kot željena in priporočljiva. Lahko oblikujemo letak za poslovni dogodek ali nalepko za embalažo, lahko naredimo 3D model našega novega produkta za otroka ali pa izdelamo video s katerim bomo učinkovitejše nagovorili naše stranke.

V KIKštarterju jeseni pripravljamo sklop delavnic na temo RAZVOJ DIGITALNIH VEŠČIN, kjer bodo udeleženci (predvsem težje zaposljivih skupin kot so mladi in ženske) pridobili znanja uporabe programov Adobe in Solidworks.

Udeležencem bo na voljo brezplačna uporaba zmogljivih računalnikov z vso zmogljivo programsko opremo ter mentorji.

“Prihodnost je digitalna!”

Točne datume delavnic in pogoje za udeležbo bomo objavili v kratkem, svoj interes za sodelovanje ali vprašanja nam lahko posredujete na info@kikstarter.si.

Naložbo financirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. »Vlaganje v okviru strategij lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost«.

Vodilni partner projekta:

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več