Pomoč podjetnikom ob poplavah

Spoštovani podjetniki in ustvarjalci,

V teh izzivov polnih časih se v Zadrugi Kikštarter še bolj zavedamo, kako pomembno je podpirati lokalne podjetnike in inovatorje ter jim omogočiti optimalne pogoje za uspeh. Poplave, ki so prizadele našo prelepo občino Kamnik, puščajo za seboj številne izzive in težave. Vendar pa se skupaj lahko soočimo s temi izzivi in zgradimo še močnejšo podjetniško skupnost.

Brezplačne storitve za podjetnike, ki so jih prizadele katastrofalne poplave:

V KIKštarterju deluje tudi SPOT točka– Slovenska poslovna točka ponuja celovit sistem podpornih in brezplačnih storitev države za poslovne subjekte (npr. brezplačno odprtje s.p., zaposlovanje delavcev…). Kontakt: irena.tonin@gzs.si.

Zavedamo se, da so poplave prizadele mnoge podjetnike in ustvarjalce v naši občini, zato vam želimo olajšati nadaljnje korake. Sodelovali bomo z vami, da bomo našli rešitve, prilagojene vašim potrebam.

Ne glede na to, ali ste že uveljavljeni podjetnik ali pa šele začenjate svojo podjetniško pot, vas vabimo, da se obrnete na nas. Skupaj bomo premagali izzive in ustvarili uspešne zgodbe.

Vljudno vabljeni, da nas kontaktirate preko e-mail naslova info@kikstarter.si ali na telefonsko številko 040 665 343- Nika Škrjanec.

V upanju na svetlo in uspešno prihodnost,

Ekipa Zadruge Kikštarter

1024 768 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več