Podjetniški klub Kamnik ima novega predsednika – g. Janko Čevka, predsednik upravnega odbora delniške družbe Exoterm holding d.d


Podjetniški klub Kamnik (PKK) je v ponedeljek, 19. junija 2023 na svoji 9. skupščini sprejel pomembne odločitve in predstavil poročilo delu ter aktivnostih za leto 2022. Na skupščini je bil izvoljen tudi nov predsednika Podjetniškega kluba Kamnik, ki je tako postal g. Janko Čevka, predsednik upravnega odbora delniške družbe Exoterm holding d.d, ki je nasledil g. Uroša Raka, direktorja podjetja Vakuumteh d.o.o. ter Koles d.o.o., ki je bil do sedaj predsednik Podjetniškega kluba Kamnik.

Na je člane Podjetniškega kluba Kamnik nagovoril Župan Občine Kamnik, g. Matej Slapar. Zahvalil se je vsem članom kluba za njihov prispevek k razvoju podjetništva in gospodarstva v Občini Kamnik. Prav tako je izrazil zahvalo za našo aktivno vlogo pri delovanju KIKštarterja.

G. Uroš Rak, ki je bil dosedanji predsednik PKK, je poudaril svoje zadovoljstvo nad dosežki, ki smo jih skupaj dosegli v preteklem obdobju. Zahvalil se je upravnemu odboru, članom kluba, Občini Kamnik in generalnemu sekretarju g. Matjažu Jugu ter strokovni sodelavki go. Niki Škrjanec za njuno podporo in sodelovanje pri vodenju kluba.

Ključne aktivnosti Podjetniškega kluba Kamnik v letu 2023 in 2023

Med ključnimi dosežki je izpostavil našo podporo 2. Vseslovenskemu turističnemu start-up vikendu junija 2022, sodelovanje pri izvedbi 3. Vseslovenskega turističnega start-up vikenda v letu 2023 ter organizacijo srečanja članov PKK s predstavniki gospodarstva in občine. Izpostavil je tudi uspešno izvedbo Kariernega sejma na Kamniškem, ki je predstavljal pomembno priložnost za mlade, da spoznajo uspešna podjetja v našem lokalnem okolju.

Na skupščini so tudi izvolili novega predsednika PKK, g. Janka Čevka. G. Čevka je izrazil svojo zavezanost k nadaljevanju vizije kluba in gradnji na temeljih, ki so bili postavljeni prejšnjimi predsedniki in člani upravnega odbora ter še naprej tesenga sodelovanja z Zadrugo KIKštarter. Poudaril je pomen povezovanja med člani, izmenjave idej in poslovnega povezovanja za razvoj uspešnega podjetništva v Kamniku. Prav tako se je zavzel za dobro sodelovanje z Občino Kamnik in organizacijo izobraževalnih dogodkov, ki bodo članom omogočili seznanjanje z novimi politikami in tehnologijami.

10440 6960 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več