Posnetki pogovorov in delavnic

Pregovor “Pametni pišejo” bi v sodobnem času lahko posodobili v “Pametni posnamejo”.

Vse delavnice in pogovore, ki jih organiziramo v KIKštarter– ob privoljenju govorcev, posnamemo.

“Kako se lotiti kampanije na Kickstarter? Kateri so najboljši triki na Instagramu? Ali moram res imeti spletno stran v slovenščini, četudi ciljam le na tuje stranke? Kaj je Facebook pixel? Koliko sredstev je potrebno vložiti v marketing?” so vprašanja, ki se nam pogosto postavljajo, a žal naša glava pozabi veliko uporabnih stvari. Vse odgovore najdemo v našem arhivu posnetkov.

Do danes se nam je nabralo že veliko posnetkov, ki si jih z veseljem ogledamo, si osvežimo spomin in znanje uporabimo v praksi.

V našem arhivu imamo:

Dostop do posnetkov je za stanovalce KIKštarterja brezplačen, nudimo pa tudi ogled posnetkov tudi drugim in sicer tako, da postanejo člani KIKštarterja in dostopajo do premium vsebine. Članstvo poleg dostopa do video vsebin, nudi tudi popust pri vstopnicah za plačljive dogodke in prednost pri udeležbi na dogodkih v živo, kar bo v času ukrepov proti zajezitvi širitve koronavirusa, velika prednost. Vse naše člane vedno povabimo tudi na neformalna druženja kot so pikniki in srečanja stanovalcev, član KIKštarter skupnosti pa lahko postanete za 15€ na leto.

Pridružite se skupnosti KIKštarterja. 😉

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več