Zadruga KIKštarter se pridružuje projektu Young GREENtrepeneurs

Kot partnerji smo bili uspešni pri prijavi ERASMUS+ projekta v okviru partnerstva za sodelovanje pri izobraževanju mladih in promociji zelenega podjetništva med mladimi: YOUNG GREENtrepeneurs 🌱💡

S projektom želimo povečati motivacijo za podjetništvo med mladimi, pri čemer se neposredno naslavlja okoljske izzive in problematike – zeleno podjetništvo.

Cilji projekta so:

– Opolnomočiti in opremiti mlade, mladinske delavce in novoustanovljena podjetja z inovativnimi digitalnimi orodji za pridobitev novih veščin, kompetenc in praktičnega znanja o razvoju lastnega podjetja, ki rešuje okoljske problematike.

– Razviti module usposabljanja o razvoju »zelenih« izdelkov.

 Razviti module usposabljanja o razvoju »zelenega« poslovanja.

– Spodbujati zeleno podjetništvo med mladimi.

S kickoff sestankom, ki je potekal 12. januarja 2022, smo zagnali projekt YOUNG GREENtrepeneurs s skaterim bomo promovirali zeleno podjetništvo med mladimi. V sodelovanju s partnerji iz Madžarske (vodilni partner), Bolgarije, Severne Makedonije, Irske in Slovenije bomo razvili več spletnih orodij, ki bodo služile kot podporno okolje za razvoj podjetja od ideje do produkta na daljavo s poudarkom na okoljski problematiki:

– Spletna platforma namenjena sodelovanju in razvoju kompetenc;

– Moduli usposabljanja za razvoj zelenih izdelkov;

– Moduli usposabljanja za razvoj zelenega poslovanja.

O poteku projekta vas bomo redno obveščali preko vseh možnih kanalov

.@KDRIÜ – Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség @Srce Slovenije / The Heart of Slovenia @ Vyara foundation tryavna @Eкономско училиште – СОЕПТУ Кузман Јосифоскии – Питу @Letterkenny Institute of Technology @Defoin

KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več