Uspešno zaključena tridnevna Startup šola podjetništva

Z velikim veseljem sporočamo, da je Zadruga KIKštarter uspešno zaključila razširjeno tridnevno delavnico Startup Šole Podjetništva, ki je potekala med 6. in 15. februarjem 2024. Dogodek, prvotno zasnovan kot dvodnevna delavnica, je bil zaradi izjemnega zanimanja udeležencev podaljšan za dodaten dan, kar je omogočilo še bogatejše in poglobljeno izkustvo za vse prisotne.

Vrhunci Dogodka:
Inovativni pristopi: Udeleženci so imeli priložnost raziskati najnovejše trende in strategije v podjetništvu, kar je vključevalo vpogled v vitke metode razvoja podjetja, pomen ustrezne poslovne ideje in kako ustanoviti podjetje.

Mentorstvo iz prve roke: Izkušeni podjetniki, vključno z Matjažem Jugom in Niko Škrjanec, so nudili neprecenljivo mentorstvo, delili svoje izkušnje in znanje z udeleženci ter odgovarjali na specifična vprašanja in izzive.

Mreženje: Delavnica je udeležencem omogočila, da so se povezali s somišljeniki in strokovnjaki iz različnih področij. To je odprlo vrata novim možnostim za sodelovanje in razvoj podjetniških podvigov.

Praktične delavnice: Skozi interaktivne in praktične pristope so udeleženci aktivno razvijali svoje veščine in razumevanje ključnih podjetniških konceptov. Delavnice so pokrivale celoten spekter od zasnove ideje do njene realizacije.

Zaključek te trodnevne delavnice je še en korak naprej k spodbujanju podjetniškega duha in inovacij v naši skupnosti. Z veseljem pričakujemo nadaljnje dogodke in priložnosti za rast in razvoj podjetništva.

 

2560 1920 KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več